LEZEN, LUISTEREN, MEEMAKEN

CTRL ART DELETE geeft cultuur betekenis!

CTRL ART DELETE : EEN TEKSTBUREAU MET PASSIE VOOR KUNST, MUSEA EN LITERATUUR.

Een geboeid publiek is het doel, maar hoe zorg je ervoor dat het juiste publiek geraakt wordt door het juiste verhaal?


ALTIJD OP MAAT, ALTIJD PERSOONLIJK

  • Idee voor een boek, maar geen tijd of know-how in huis? Ctrl Art Delete neemt het werk uit handen.
  • Webcontent nodig? Ctrl Art Delete denkt mee en schrijft van header tot footer.
  • Heeft het jaarverslag, een persbericht of het projectplan een redactieslag nodig? Ctrl Art Delete zet de puntjes op de i of schrijft van a tot z.
  • Vertaling Engels-Nederlands? Kom maar door!


HET BELANG VAN TEKST

Tekst, of copywriting: ontzettend belangrijk voor ieder project. Of het onderwerp kunst, cultuur, merkidentiteit of reclame is, leesbaar moeten ze zijn. En ook treffend, foutloos, afwisselend en bovenal: een beetje creatief. Laten we daarnaast de rol van Google niet vergeten. Online zijn bepaalde, goed geschreven teksten beter vindbaar voor zoekmachines. Een gratis tip: sleutelwoorden. Welke woorden typen potentieel geĆÆnteresseerden in de zoekbalk? Precies die woorden moet je veel gebruiken. Er zijn nog veel meer tips, maar die gebruikt Ctrl Art Delete graag zelf.


HET BELANG VAN HET VERHAAL

Een boek kan de beste vorm zijn voor het overbrengen een verhaal, maar soms biedt een online campagne meer mogelijkheden. Om een groter publiek te bereiken bijvoorbeeld, of om los te komen van een vaste locatie. Soms bestaat een verhaal uit meerdere lagen en is een combinatie tussen oude en nieuwe media de oplossing. Ctrl Art Delete vindt voor iedere boodschap de juiste toon, in de juiste vorm. Ik denk mee vanaf het allereerste begin of spring in op het moment dat er een frisse blik nodig is. Samen komen we uit op het ideale concept: een audiotour, social media-campagne, doeltreffend drukwerk of een combinatie daarvan.

Opdrachtgevers zijn onder meer: Stedelijk Museum Schiedam, ICOM Nederland, Leiden European City of Science 2022, nai010 uitgevers, Museum Boijmans Van Beuningen, Museum Gouda, Blown Away | Advanced Culture, Museum IJsselstein, museumLAB, Efrat Zehavi en Firma Kodde.